top of page

Maak je keuze uit onze drie opties voor jou event

We hebben 3 verschillende opties beschikbaar. Je maakt je keuze uit onze volledige optie, de medium optie, of je gaat zelf aan de slag. Voor de warme gerechten kunnen wij zorgen voor het nodige catering materiaal, ook kan je de optie nemen voor wegwerp materiaal zoals borden, bowls en bestek. Deze opties zijn beschikbaar vanaf 10 personen.

Ben je overtuigd? Super! Je kan via deze weg een offerte aanvragen via info@kwizin-mechelen.be

Soep

   €6.61/L  Dagsoep      

Quiches 1 persoon 2 personen

Vlees €4.25 1prs €7.58 2prs

Veggie €3.78 1prs €6.61 2prs

Vis €4.75 1prs €9.44 2prs

Wij werken in het seizoen, hierdoor wijzigt regelmatig het assortiment. Bij je aanvraag bezorgen wij steeds het recente overzicht.

Maaltijden

€10.38  Pasta veggie

€11.33  Pasta vlees

€15.10  Pasta Noordzee garnalen&zalm

Salades

€4.80    Caprese salade (Veggie)

€6.13    Griekse salade (Veggie)

Full option

Je huurt onze diensten voor 4 uur in. We zetten alles klaar en zijn aanwezig voor de bediening en de opkuis na het event. Bestek en servies zijn niet inbegrepen. Wens je duurzaam wegwerpmateriaal, laat het ons weten.

2

Medium option

Je huurt onze diensten in voor 2uur. We zetten alles klaar en presenteren de gerechten, jij zorgt voor de bediening en het verder aanvullen van de gerechten. De volgende dag komen wij het materiaal terug ophalen. Wens je duurzaam wegwerpmateriaal, laat het ons weten.

3

Self service

We leveren het nodige materiaal en de gerechten, we geven een woordje uitleg bij het materiaal. Jullie zorgen voor de rest. 1uur zal worden aangerekend. Wens je duurzaam wegwerpmateriaal, laat het ons weten.

4

Voorwaarden

Gaat het event door buiten de Mechelse regio, dan rekenen we een verplaatsing kost aan. Voor het in gebruik te nemen van het cateringmateriaal vragen wij een waarborg. Graag hebben wij het cateringmateriaal proper terug. Aanvragen dienen 2 weken op voorhand ingediend te worden. We hanteren steeds een voorschot van 50% van het volledige factuur. 

Prijzen hierboven zijn exclusief BTW.

Contact

Info@kwizin-mechelen.be

Koningin Astridlaan 73/2800 Mechelen

0498/15 96 15

Ma-Vrijdag: 10u tot 18u

Zaterdag op aanvraag

Zondag gesloten

bottom of page