top of page

FAQ

Op deze pagina kan je alle informatie terugvinden over onze gerechten

Hoe warm ik het beste mijn vol-au-vent op.
Neem een steelpannetje met een dikke bodem en voeg wat room toe. Laat dit zachtjes opwarmen, niet koken. Voeg de vol-au vent toe
aan de room met het deksel op het steelpannetje. Laat de vol-au-vent warm worden op een zacht vuurtje. Vermijd te veel te roeren in het gerecht, dit zorgt ervoor dat het vlees uit elkaar valt.

Hoe warm ik het beste mijn stoofvlees op.
Neem een steelpannetje met een dikke bodem en voeg het stoofvlees toe, warm het stoofvlees op een laag vuurtje op met deksel op
het steelpannetje. Je kan steeds een klein beetje water toevoegen als nodig. Vermijd teveel te roeren in het gerecht, dit zorgt ervoor dat het 
vlees uit elkaar valt.

Op welke temperatuur stel ik mijn oven in en hoeveel minuten om mijn quiche op te warmen.
Verwarm de oven op 160 graden, dit mag de heteluchtoven of de klassieke oven zijn. Zorg bij een klassieke oven dat de
quiche in het midden van de oven staat. De quiche is klaar na 15-20 minuten. 

Waarom bewaren we onze ravioli's in de vriezer?
Wanneer je ravioli's onbehandeld in de ijskast zou bewaren, gaan de ravioli's beginnen te kleven, vochtig
aanvoelen en ook de kleur van het deeg gaat veranderen. Doordat we met rauwe eieren werken is voorzichtigheid
de boodschap. Natuurlijk vind je in de grootwarenhuizen in de versafdeling ook ravioli's, maar deze zijn behandeld geweest.
De ravioli's zijn al geblancheerd, dit om het proces stop te zetten om de ravioli's langer te kunnen bewaren. 
Doordat we bij Kwizin alleen met verse producten werken en kort op de keten produceren maken wij de keuze
om onze huisgemaakte ravioli's in de vriezer te bewaren. Geen bewaarmiddelen, geen smaakversterkers. Alleen maar
verse grondstoffen.

Hoe gaar ik het beste mijn ravioli's.
Om te voorkomen dat de ravioli's aan elkaar gaan kleven is het van belang om een ruime pot te gebruiken met 
een ruime hoeveelheid water. Vergeet niet voldoende zout toe te voegen aan het water.
Gebruik ongeveer 10 gr zout per 3 liter water.
Het water moet goed koken! Voeg de ravioli's rechtstreeks uit de vriezer in het kokende water. Zet het deksel op de pot.
De ravioli's zijn na 6 minuten klaar.

Hoe warm ik mijn puree op.
 Neem een tupperware bakje, voeg een scheutje room bij de puree. Warm de puree op in de microwave.

Contact

Heb je vragen of suggesties? Dan horen we dat graag bij Kwizin Mechelen. Laat het ons weten via mail.

Koningin Astridlaan 73/ 2800 Mechelen

0498/15 96 15

Ma-Vrijdag: 10u tot 18u

Zaterdag op aanvraag

Zondag gesloten

bottom of page